Aktualita

20.05.2020 07:48

Oddelenie školstva MČ Dúbravka  sa pripravuje na obnovenie prevádzky materských škôl vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti.

 

Predpokladáme, že ste sa už oboznámili s podmienkami organizácie výchovno-vzdelávacieho procesu v materských školách po obnovení prevádzky. Sú zverejnené na stránke MŠVVaŠ SR a na webovom sídle učíme na diaľku (  https://www.ucimenadialku.sk/otvaranie-skol ).

 

Pre posúdenie kapacitných možností MŠ a zabezpečenie prevádzky 

 

 

 

predbežný záujem rodičov.

 

Z dôvodu, že niektoré deti budú uprednostnené, bude potrebné zistiť informácie o zamestnaní zákonných zástupcov, prípadne iné informácie, ktoré by mohli mať vplyv na umiestnenie dieťaťa.

 

Deti rodičov na materskej dovolenke a rodičovskej dovolenke zatiaľ oslovovať nie je potrebné.

 

Zamestnanci MČ Dúbravka  s miestom výkonu práce v materskej  škole Bazovského 4,  ktorí patria do rizikovej skupiny a rozhodnú sa, že nenastúpia po obnovení prevádzky školy do práce, ostávajú na prekážke v práci s náhradou 80% funkčného platu.

 

 

 

—————

Späť


Kontakt

Materská škola

Bazovského 1807/4
Bratislava-Dúbravka
84101


mobil : 0908 792 262




Aktuality

Vianočné prianie rodičom

16.12.2022 10:32
Vianočné prianie rodičom       Rodičom našich detí ako aj našim deťom  prajeme krásne a pokojné Vianoce, veľa radosti, lásky a rodinnej pohody.       Vianoce krásne, čisté ako sneh, v rodine pohodu a smiech. Nech stromček zapáli svetlo v každom z...

—————