Aktuality - nové pomôcky pre deti

30.09.2021 12:01

Aktivity - Doktor s Oficce - Detská ordinácia a škola set pre škôlkárov plný zábavy.

Vážení rodičia pre deti chystáme

Týždeň zdravia a prevencie budeme mať NOVÉeee učebné steny

pre detičky objednané zo ZRŠ

riaditeľstvo MŠ  objednalo na naše školy nové  :

veľké Lekárske ordinácie...na každej škole budú dodané po 2 ks 

Lekárska ordinácia s anatómiou ľudského tela Doctor's Office  obojstranná s rontgenom a zrakovým testom a 65 doplnkov od francúzskeho Smoby je skvelým darčekom pre všetkých malých lekárov a lekárky už od 3 rokov.

 

Detská ordinácia dokáže deťom priblížiť typický deň v ordinácii, s kamarátmi a súrodencami, ale aj rodičmi si vyskúšajú hru na doktorov a pacientov.

K dispozícii budú mať veľkú rozkladaciu stenu, ktorá im ponúkne množstvo doplnkov a aktivít.

V rádiologickej oblasti budú analyzovať röntgenové snímky alebo ich umiestnia na siluety detí a vytvoria tak prehľadnú ľudskú kostru.

Taktiež sa naučia rozpoznávať jednotlivé časti tela a pripájať na ne zdravotné pomôcky so suchým zipsom a v časti so zdravou výživou sa dozvedia, čo ich pacienti jedli počas dňa.

 

Zahrajú sa aj na očných lekárov a otestujú zrak pacienta pomocou obrázkov rôznofarebných zvieratiek a špeciálnymi okuliarmi.

Odmerajú výšku pacienta s posuvným meradlom (max. výška 1,20 m), zistia, koľko váži a dokonca sa naučia sa určovať pohlavie dieťaťa pomocou vývojovej tabuľky.

K dispozícii budú mať aj koliesko s plánovačom vyšetrovacích úkonov a praktické boxy na odloženie lekárskych nástrojov. 

 

Vnútorná časť ordinácie je ozdobená krásnymi obrázkami s motívom lekárskej ambulancie, vonkajšiu stranu zdobí motív s veselými rodičmi a deťmi pred ordináciou.

Bohatá sada 65 doplnkov v sebe skrýva röntgenové snímky, váhu, biely lekársky kufrík Medical, teplomer, reflexné kladivko, otoskop, stetoskop, injekčnú striekačku, lekárske okuliare a okuliare na vyšetrenie dioptrií, identifikačné karty lekárov, lekársky záznam s fixkou, fľaštičky, karty so symbolmi jednotlivých vyšetrení a karty s obrázkami zdravých jedál.

Vďaka týmto doplnkom bude mať dieťa realistickejší zážitok pri hre na povolanie doktora.

Skladacia lekárska ordinácia je vyhotovená z pevného a kvalitného kartónu, odolných plastovou a jej obvod tvorí kovový rám, takže sa vyznačuje vysokou stabilitou. V rozloženom stave meria na výšku 111 cm a 135 cm na dĺžku, v zloženom stave 41 cm na dĺžku a 111 cm na výšku.

Táto lekárska hračka je vyhotovená v pestrých farbách s krásnymi obrázkami, deti získavajú pozitívny vzťah k doktorom a zároveň sa budú chcieť dozvedieť viac o lekárskej vede. 

Naučia sa rozlišovať jednotlivé časti ľudského tela, význam rôznych zdravotníckych pomôcok a nástrojov, pomáhajú svojim kamarátom a súrodencom pri určovaní rôznych ťažkostí a hľadajú vhodnú liečbu.

Pri hre si precvičujú aj jemnú motoriku, rozvíjajú si fantáziu a predstavivosť.

Taktiež si zlepšujú pamäť a logické myslenie. V deťoch sa prebúdza zdravé sebavedomie, hravou formou sa naučia veľa nových vecí.

Približujú sa svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti. Takisto si cibria vyjadrovacie a jazykové schopnosti.

Francúzsky Smoby prináša deťom prvotriedne hračky s vlastnou originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami.

 

 

Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

 

Oblečenie lekárov, sestričiek už na školách máme...onedlho sa naše detičky zahrajú v pripravovanom TÝŽDNI ZDRAVIA s ochutnávaním ovocia, zeleniny aj na povolanie lekára, sestry a splníme tak náš prvý cieľ z rozpracovaného projektu - Národný program boja proti obezite.

 

 foto mackoviaahracky.sk

 

 

Škola pre škôlkárov Hra na učiteľa s bohatou sadou magnetických písmenok, čísel a znakov od francúzskeho Smoby je perfektnou voľbou pre všetky zvedavé a šikovné deti od 3 rokov. Nadčasovú sadu hračiek ponúkame za zníženú cenu, takže poteší nielen deti, ale aj rodičov, ktorí ušetria. Hračky Smoby farebne aj dizajnovo ladia, ozdobia každú detskú izbičku a zabaví sa s nimi viacero detí, kamaráti aj súrodenci. Zahrajú sa na žiakov a učiteľov, hravým spôsobom sa budú učiť abecedu, zoznámia sa s číslami a znakmi. Pri hre na povolania si rozvíjajú aj logické myslenie, sústredenie, jemnú motoriku a získavajú nové vedomosti.

Škola pre škôlkárov School Smoby Hra na učiteľa a žiaka s množstvom náučných hier a 80 doplnkami

Škola pre škôlkárov od francúzskeho Smoby je skvelý darček pre všetky deti, ktoré zažijú typický deň v škôlke, so súrodencami a kamarátmi sa zahrajú na povolanie učiteľov a žiakov. K dispozícii budú mať veľkú školskú stenu, na ktorej sú umiestnené hodiny, obojstranná tabuľa, na ktorú je možné písať kriedou a fixkou, veľké koleso na precvičenie znalosti čísiel a zároveň plánovač aktivít, obrázok vláčika s jednotlivými mesiacmi v roku, klipy na uchytenie papierov s kresbami, poličky na odkladanie doplnkov a ešte oveľa viac. Skladacia trieda je vyrobená z kvalitných a odolných plastov, pričom sa jej stabilný celokovový rám so 4 nôžkami dá veľmi jednoducho zložiť do rozmerov 111*41 cm a uložiť do skrine, či schovať pod posteľ.

Vaši najmenší budú mať k dispozícii 80 doplnkov, medzi ktorými nájdu zmazateľnú čiernu fixku, handričku, magnetické čísla, písmená a symboly, 4 dizajnové karty s obrázkami stromčekov pre správne určenie ročného obdobia, 4 kartičky pre určenie aktuálneho počasia, 8 kartičiek žiakov s menami, ktoré učiteľ rozdelí podľa ich dochádzky pod symbol so školskou taškou alebo symbol s domom. Kartičky z tvrdého kartóny majú na zadnej strane suchý zips, vďaka čomu sa ľahko pripevnia na tabuľu. Deti si precvičia aj cudzí jazyk - s kartičkou pre určovanie dní v týždni objavia slovíčka vo francúzštine a angličtine. So 7 kartičkami aktivít určí učiteľ žiakom ich ďalší program - futbal, obed, maľovanie, čítanie, učenie sa, spánok alebo hudobná výchova. Deti sa taktiež výborne zabavia pri skladaní postavičky, taktiež sa naučia rozoznávať rôzne geometrické tvary.

Magnetické písmenká Smoby abeceda 48 kusov

Magnetická abeceda Smoby je výborný doplnok k školskej tabuli pre deti. Súprava písmen na tabuľu je tvorená 48 písmenami abecedy. Deti si z magnetických písmen môžu na detskej tabuli vytvárať rôzne obrazce, učiť sa o písmenkách a skladať prvé slovíčka. 48 magnetických písmen pomôže deťom v predškolskom a mladšom školskom veku s učením sa písmen. Je to veľmi dobrá pomôcka na hravé učenie sa. Manipuláciou s malými písmenkami sa rozvíja aj jemná motorika manuálna zručnosť.

Magnetky Smoby čísla a znaky 48 kusov

Sada magnetických čísel a znakov Smoby je výborný doplnok k školskej tabuli pre deti. Súprava čísel na tabuľu je tvorená 48 kusmi magnetiek. Deti si z magnetických čísel skladajú jednoduché príklady, hravým spôsobom sa učia počítať. 48 magnetických čísel pomôže deťom v predškolskom a mladšom školskom veku s učením sa čísel. Je to veľmi dobrá pomôcka na hravé učenie sa. Manipuláciou s malými číslami a matematickými znakmi sa rozvíja aj jemná motorika manuálna zručnosť.

Smoby je skúsený francúzsky výrobca hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá

 

 

—————

Späť


Kontakt

Materská škola

Bazovského 1807/4
Bratislava-Dúbravka
84101


mobil : 0908 792 262




Aktuality

Vianočné prianie rodičom

16.12.2022 10:32
Vianočné prianie rodičom       Rodičom našich detí ako aj našim deťom  prajeme krásne a pokojné Vianoce, veľa radosti, lásky a rodinnej pohody.       Vianoce krásne, čisté ako sneh, v rodine pohodu a smiech. Nech stromček zapáli svetlo v každom z...

—————