Info rodičom

29.11.2021 09:33

 

 

UPOZORNENIE: V nadväznosti na zhoršujúcu sa epidemiologickú situáciu súvisiacu s ochorením COVID-19 na Slovensku a zmenami opatrení nám dovoľte Vás informovať, že prevádzkové podmienky škôl a školských zariadení vrátane špecifík dodržiavania protipandemických opatrení v školskom prostredí, sa zatiaľ nemenia.

 

      Je aktualizovaný k 26. 11. 2021 z dôvodu vyhlásenia núdzového stavu na základe uznesenia vlády SR, vydania vyhlášok Úradu verejného zdravotníctva a zverejnenia nového rozhodnutia ministra.                       https://www.minedu.sk/skolsky-semafor/

 

 Prosíme prečítajte si  zverejnené nové opatrenia súvisiace s vydaným           -          menili sa tiež TLAČIVÁ. 

21287.docx (25019) - bezpríznakovosť

20999.docx (22019) - výnimka z karantény

 

Zabezpečíme podľa nových vydaných opatrení všetko TAK , aby sme zabezpečili bezpečné prostredie na našej škole súvisiace s novými opatreniami.

 

1.Školský semafor.

 

2.Oznam pre osoby vstupujúce do objektu školy a školského zariadenia.

 

3. Písomné vyhlásenie bezpríznakovosti pre dieťa. ( pripravené pri vstupe )

 

 

4. Menia sa aj podmienky vstupu do zariadení a to jednak pre zamestnancov školy, ktorí musia byť v režime OTP (očkovaní, testovaní, prekonaní),

tak aj pre rodičov a cudzie osoby, pre tie platí režim OP (očkovaní, prekonaní):

* záleží nám na deťoch, aby boli v MŠ - veríme, že túto informáciu uvítate a dodržíte.

 

Príloha č.3 – školský semafór

Oznam pre osoby vstupujúce do objektu školy a školského zariadenia

Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom ochorenia COVID-19 (neprimeraná únava, bolesť hlavy a tela, zvýšená telesná teplota, kožná vyrážka, nádcha, bolesť hrdla, strata čuchu a chuti, kašeľ, sťažené dýchanie, známky ochorenia tráviaceho traktu bolesť brucha, vracanie, hnačka), ako aj inej infekčnej choroby nesmie vstúpiť do priestorov školy a školského zariadenia. Pri výskyte týchto príznakov je potrebné telefonicky kontaktovať lekára.

Po každom prerušení dochádzky do školy v trvaní 3 a viac po sebe nasledujúcich dní (vrátane víkendov a sviatkov) rodič predkladá „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ dieťaťa/žiaka.

Vstup cudzím osobám do priestorov školy a školského zariadenia je zakázaný alebo povolený iba v režime OP (očkovaný, prekonaný) so súhlasom riaditeľa.

—————

Späť


Kontakt

Materská škola

Bazovského 1807/4
Bratislava-Dúbravka
84101


mobil : 0908 792 262




Aktuality

Vianočné prianie rodičom

16.12.2022 10:32
Vianočné prianie rodičom       Rodičom našich detí ako aj našim deťom  prajeme krásne a pokojné Vianoce, veľa radosti, lásky a rodinnej pohody.       Vianoce krásne, čisté ako sneh, v rodine pohodu a smiech. Nech stromček zapáli svetlo v každom z...

—————