Nástup predškolákov do MŠ sa odkladá

18.02.2021 13:16

Na základe rokovania starostov okresu Bratislava 4, krízového štábu mestskej časti- Bratislava-Dúbravka a prieskumu základných škôl medzi rodičmi bude organizácia základných a materských škôl pokračovať po 22. februári v súčasnom režime.

 

  • Základné školy - Žiaci prvého stupňa základných škôl sa budú naďalej vyučovať dištančne. Tak ako doteraz, bude k dispozícii aj školský klub pre deti rodičov z kritickej infraštruktúry a tých, ktorým povaha práce neumožňuje pracovať z domu.
  • Materské školy - Materské školy ostanú otvorené pre deti rodičov z kritickej infraštruktúry a tých, ktorým povaha práce neumožňuje pracovať z domu. 

 

Na základe vývoja situácie zvážime prípadné otvorenie materských škôl po jarných prázdninách . Základné školy by sa mali podľa situácie otvárať po jarných prázdninách 8. marca 2021.

 

 

 

 

 

Ďakujeme za pochopenie. Budeme Vás včas informovať.

—————

Späť


Kontakt

Materská škola

Bazovského 1807/4
Bratislava-Dúbravka
84101


mobil : 0908 792 262




Aktuality

Vianočné prianie rodičom

16.12.2022 10:32
Vianočné prianie rodičom       Rodičom našich detí ako aj našim deťom  prajeme krásne a pokojné Vianoce, veľa radosti, lásky a rodinnej pohody.       Vianoce krásne, čisté ako sneh, v rodine pohodu a smiech. Nech stromček zapáli svetlo v každom z...

—————