Nové usmernenie

05.03.2020 12:12

na tomto linku sumarizujeme všetky nové informácie pre verejnosť, zvážte prosím distribúciu informácií prostredníctvom prelinku z úradných stránok vašich MČ.

https://bratislava.sk/sk/informacie-a-odporucania-k-novemu-koronavirusu-a-ochoreniu-covid-19

 

Dnes sa uskutočnilo stretnutie s predsedom RÚVZ Bratislava pánom Fitzom, na základe uvedeného stretnutia:

 

  1. Aktualizujeme postup v interných postupoch a aj na našom webe, že v prípade objavenia príznakov (zvýšená teplota, suchý kašeľ atď.) je odporúčanie kontaktovať ošetrujúceho lekára telefonicky, nie osobne. 
  2. Po dohode s BSK aktualizujeme odporúčania pre školy
    1. Odporúčame neorganizovať školské zájazdy, odporúčame neorganizovať hromadné akcie a nezúčastňovať sa hromadných podujatí.
    2. Zároveň chceme pomôcť tým, že distribúciu informácií na súkromné a cirkevné školy zabezpečíme my.

 

  1. Vo vzťahu k seniorom v zariadeniach sociálnych služieb tiež na základe dohody s BSK:
    1. Vzhľadom na postupy v zdravotníckych zariadeniach ako preventívne opatrenie v súvislosti s výskytom ARO (akútnych respiračných ochorení) ako aj v záujme zníženia rizika prenosu na najzraniteľnejšie skupiny obyvateľstva (seniori) pristupujeme k zrušeniu návštevných hodín v našich zariadeniach pre seniorov. Odporúčame tento krok urobiť aj v zariadeniach vo vašej zriaďovateľskej pôsobnosti.
    2. Taktiež sme sa rozhodli zrušiť podujatia pre seniorov organizované mestom. Odporúčame tento krok urobiť aj v zariadeniach vo vašej zriaďovateľskej pôsobnosti.

 

  1. Vzhľadom na veľký počet vašich otázok sme sa dohodli a už aj zaslali otázky na RÚVZ.

Akonáhle budeme mať odpovede, budeme Vás informovať.

 

MŠ ruší všetky akcie na mesiac Marec 2020, ako aj krúžkovú činnosť.  podrobné informácie máte na nástenke oproti 1 tride.

 

—————

Späť


Kontakt

Materská škola

Bazovského 1807/4
Bratislava-Dúbravka
84101


mobil : 0908 792 262




Aktuality

Vianočné prianie rodičom

16.12.2022 10:32
Vianočné prianie rodičom       Rodičom našich detí ako aj našim deťom  prajeme krásne a pokojné Vianoce, veľa radosti, lásky a rodinnej pohody.       Vianoce krásne, čisté ako sneh, v rodine pohodu a smiech. Nech stromček zapáli svetlo v každom z...

—————