Oznam !

09.03.2020 12:59

OZNAM

 

Na základe aktuálneho výstupu z tlačovej besedy Magistrátu hl. mesta, príslušných orgánov vlády SR ako aj kancelárie hlavného hygienika s Vami zdieľame nasledovné dôležité informácie v súvislosti so šírením koronavírusu Covid 19 !!!

 

V súvislosti s vytvorením podmienok na spomalenie šírenia koronavírusu sa Bratislavský samosprávny kraj, Hlavné mesto Bratislava SR a mestské časti dohodli na spoločnom postupe. Po zatvorení stredných škôl pristupujú k zatvoreniu materských a základných škôl, ktorý zriaďovateľom je mestská časť. Zatvorenie platí od 10. do 16. marca 2020 (vrátane).

Mestská časť Bratislava – Dúbravka zatvára v rovnakom termíne aj Miestnu knižnicu na Sekurisovej a Dom kultúry Dúbravka, Dúbravské múzeum a KC Fontána. Zrušila aj všetky verejné podujatia.

Miestny úrad ruší na 5 dní aj úradné hodiny, k dispozícii bude len pokladňa aj podateľňa.

Mesto uzavrelo aj centrá voľného času, základné umelecké školy, mestské organizácie (galérie, múzeá, zoo).

 

Bližšie informácie budeme zverejňovať .

 

Všetky informácie o tom ako postupovať, koho kontaktovať a s kým komunikovať ohľadom informácií týkajúcich sa koronavírusu nájdete na podstránke https://bratislava.sk/sk/informacie-a-odporucania-k-novemu-koronavirusu-a-ochoreniu-covid-19

—————

Späť


Kontakt

Materská škola

Bazovského 1807/4
Bratislava-Dúbravka
84101


mobil : 0908 792 262




Aktuality

Vianočné prianie rodičom

16.12.2022 10:32
Vianočné prianie rodičom       Rodičom našich detí ako aj našim deťom  prajeme krásne a pokojné Vianoce, veľa radosti, lásky a rodinnej pohody.       Vianoce krásne, čisté ako sneh, v rodine pohodu a smiech. Nech stromček zapáli svetlo v každom z...

—————