Podporte hlasovanie pre našu MŠ na získanie ovocia a zeleniny pre detičky.

01.04.2022 12:59
  Naša MŠ je zapojená do hlasovania 
Čo je cieľom projektu „Čerstvé hlavičky“?
Pravidelná konzumácia ovocia a zeleniny je mimoriadne dôležitá pre zdravý vývoj detí. Predovšetkým školáci potrebujú pre zdravé telo a myseľ hodnotovo vyvážené potraviny. Preto sme sa rozhodli spustiť už 4. ročník projektu Čerstvé hlavičky, vďaka ktorému môže každá základná a materská škola na Slovensku získať od spoločnosti Kaufland prísun kvalitného a čerstvého ovocia a zeleniny. Pomôžeme tak zvýšiť konzumáciu čerstvého ovocia a zeleniny u žiakov základných škôl a detí materských škôl a pozitívne tak vplývať na zmenu ich stravovacích návykov.
 
 
Ako prebieha hlasovanie a ako ho môžem podporiť?
Hlasovanie bude prebiehať v termíne od 28. 4. 2022 do 1. 6. 2022 na stránke www.cerstvehlavicky.sk. Návštevník, ktorý sa rozhodne zapojiť do hlasovania sa na stránke pri prvej návšteve zaregistruje. Pokiaľ má už na stránke vytvorený účet, tak sa doň musí prihlásiť. Pri registrácií má na výber z dvoch možností: cez Facebook alebo cez e-mail. Návštevník bude následne vyzvaný na zadanie telefónneho čísla, na ktoré bude zaslaná overovacia SMS s vygenerovaným kódom. Po zadaní správneho kódu z SMS sa dokončí registrácia. Po dokončení registrácie sa udelí hlas škole alebo škôlke, ktorú si návštevník zvolil pred zahájením registrácie. Odoslaný hlas sa danej škole alebo škôlke ihneď pripočíta a poradie sa na stránke v reálnom čase upraví. Návštevník môže hlasovať v jeden deň iba jedenkrát.
V časti „Podklady pre školy“ sú pripravené pre základné a materské školy podklady, prostredníctvom ktorých môže každá základná a materská škola vyzvať verejnosť na hlasovanie.
Čo získajú výherné školy a škôlky?
Všetky víťazné školy a škôlky získajú od spoločnosti Kaufland výhru v podobe možnosti získania ovocia alebo zeleniny počas celého školského roka 2022/2023 na týždennej báze.

 

—————

Späť


Kontakt

Materská škola

Bazovského 1807/4
Bratislava-Dúbravka
84101


mobil : 0908 792 262




Aktuality

Vianočné prianie rodičom

16.12.2022 10:32
Vianočné prianie rodičom       Rodičom našich detí ako aj našim deťom  prajeme krásne a pokojné Vianoce, veľa radosti, lásky a rodinnej pohody.       Vianoce krásne, čisté ako sneh, v rodine pohodu a smiech. Nech stromček zapáli svetlo v každom z...

—————